Hi, leuk dat je onze website alvast bezoekt. Er wordt nog hard gewerkt om de webshop uit te breiden. Ben je ergens naar op zoek? Laat het ons gerust weten.

Rainbow Child werd voor het eerst gemaakt door Joni, een nieuwe moeder en tante, geïnspireerd door alles wat met baby te maken heeft.

Nadat ze een gat in de markt voor bijtringen had ontdekt, besloot Joni haar eigen bedrijfje op te richten met de focus om Mum's & Babies door de kinderziektes heen te helpen. Rainbow Child is een kleine, lokale zakenfamilie in Nieuw-Zeeland die eigendom is van en wordt gerund door mama. We gebruiken natuurlijk beukenhout en gifvrije siliconen voor onze rammelaars en bijtringen, biologisch katoen voor onze mousseline washandjes en dekens.

Naarmate Rainbow Child is gegroeid, is ook Joni's familie gegroeid. Rainbow Child is onlangs overgedragen aan een oude werkvriend genaamd Shannon, die vanaf het begin en tijdens haar hele onderneming met Joni heeft samengewerkt.

Shannon heeft twee jongens en heeft vele jaren in de baby-industrie en de detailhandel gewerkt. ​ Een van onze belangrijkste doelen voor 2022 is om als merk duurzamer te groeien, met focus op onze verpakkingen en producten. Onze benodigdheden worden geleverd met zo min mogelijk plastic. We onderzoeken verzendopties en tassen die recyclebaar en biologisch zijn. Als we kleurstoffen en kleuren gebruiken, zijn deze plantaardig. ​