Hi, leuk dat je onze website alvast bezoekt. Er wordt nog hard gewerkt om de webshop uit te breiden. Ben je ergens naar op zoek? Laat het ons gerust weten.

Concept » Informatie » Sparen met Piggy

 

Elke euro die je besteed is 1 Piggy punt waard. Zo kun je met jouw aankopen sparen voor super leuke voordelen. Je kunt punten sparen door een aankoop te doen in onze winkel in Amersfoort. Maar ook wanneer je online besteld kun je jouw verdiende Piggy punten claimen. Je krijgt hiervoor een mail met de melding dat je jouw punten kunt gaan claimen. Let op dat de punten van de winkel en de webshop apart van elkaar gaan en dit dus niet 1 totaal saldo wordt. Door Piggy wordt dit gezien als 2 losse winkels.

Bestel je in de webshop? Je krijgt dan automatisch een e-mail van Piggy, wanneer je hier een account hebt, om jouw verdiende punten te claimen.

We vinden het leuk als je jezelf iets cadeau doet. We richten ons daarom in het spaarprogramma voornamelijk op jou en niet enkel op kinderen. Spaar dus iets leuks of lekkers voor jezelf bij elkaar.

Wat voorbeelden:

- 50 punten, zoek een heerlijk product uit in onze Jungluck 5ml collectie.

- 75 punten, een heerlijk Amberblokje uit onze Bybazz collectie. Natuurlijk zelf door jou uit te zoeken. 

- 100 punten,  cadeaubon €5

- 500 punten, 1  gratis kaartjes voor het speelpark Oud Valkeveen

- 700 punten, cadeaubon €15,00

- 1000 punten, cadeaubon €25,00

Jouw punten verzilveren voor de korting kan onder andere in de winkel. Scan jouw gratis Piggy pas of app en laat je punten verzilveren. Online kan je dit zelf doen in jouw dashboard. Klik hier om naar de website van Piggy te gaan. Je kunt er inloggen op jouw account. Zodra je bent ingelogd zie je een overzicht van alle de winkels waar je spaart met Piggy.  Hierbij wordt dan de beschikbare voucher weer gegeven op basis van jouw aantal punten.

 

Wanneer je er online niet uit komt met het inleveren van jouw Piggy punten mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.