Waar gaat de kleding eigenlijk heen, als je het ergens in een kledingbak gooit? Wij zochten het uit en werden niet blij. Vind je dit ook interessant? Dan is de documentaire hieronder écht iets voor jou.

Wij steunen diverse goede doelen. Wij stellen voorwaarden aan het steunen van een doel. De steun moet inzichtelijk, betrouwbaar en  transparant zijn. We wisselen regelmatig van doel zodat we zo veel mogelijk mooie initiatieven kunnen helpen.

 

Op dit moment steunen wij 4 mooie doelen. 

Veel mensen beseffen zich niet dat er ook lokaal armoede heerst. Zoals we met onze eigen ogen hebben gezien is dit helaas wel de harde waarheid. Er staan gezinnen in een tentje te wachten bij de voedsel- en kledingbank. We zijn een tijd behoorlijk ontroerd geweest na het zien van deze rijen. We hebben de hardwerkende vrijwilligers ontmoet en uitleg gekregen over het sorteer- en verwerkingproces van alle ingebrachte spullen. Dit doel voldoet aan onze voorwaarden en steunen wij daarom graag. 

 

Regelmatig brengen wij een aantal dozen met kleding, uiteraard altijd met de toestemming van de inbrengers.

Ken je dat? Je ontmoet mensen en je kunt je bijna niet voorstellen dat ze daadwerkelijk zo vreselijk lief zijn. Wij hadden dat met de familie Jansen. Deze lieve familie zet zich al jaren in voor kinderen en gezinnen in Gambia. Ze rijden op eigen kosten het land door om spullen op te halen en op eigen kosten versturen ze elke maand tientallen dozen naar Gambia. Ze bezoeken de inwoners en maken een plan om het leven daar iets dragelijker te maken. Ze bekijken wat er nodig is en gaan dat regelen. De liefde voor Gambia spat ervan af en ook dit doel voldoet zeker aan onze voorwaarden. Wij steunen ze dan ook heel erg graag!


De zomerkleding die door inbrengers aan La Nada geschonken is, wordt door hen bij ons opgehaald. Wil je meer lezen over deze familie? Klink op de roze button.

 

Ben je van plan een bezoek te brengen aan onze winkel? Misschien heb jij spulletjes liggen van deze lijst en wil je die schenken aan dit doel? Lever het gerust bij ons in. 

De nieuwste lijst met benodigde spullen vind je hieronder.

 

Benodigdheden Gambia
Word – 1,1 MB 13 downloads

Via social media geven wij regelmatig gratis tasjes kleding weg. Niet zomaar aan een willekeurig iemand maar aan ouders die het hard nodig hebben. Ken jij iemand? Wil jij iemand tippen? Meld het ons en licht toe waarom jij deze persoon tipt. Wij zullen dan kijken wat wij kunnen doen in de gewenste kledingmaat.

Als mega dierenliefhebbers willen wij ook de dieren niet overslaan. Oude knuffels, kleedjes en andere geschikte spulletjes leveren wij in bij het asiel in Soest of Amersfoort. 
Als je toch lekker aan het opruimen bent qua kleding, heb je nog oude lakens, handdoeken, hondenspeeltjes, kattenspeeltjes etc. liggen? Lever het in aan onze balie. Voor een volledige lijst met benodigdheden voor alle lieve dieren kun je op de button hierboven klikken.