FAQ

Hoelang is de levertijd?

Wij proberen de bestellingen altijd op onze openingsdagen te versturen wanneer de bestelling voor 17 uur bij ons binnen is. Je ontvangt van ons bericht, wanneer jouw bestelling is verzonden. De bezorgtijd is afhankelijk van de gekozen vervoerder.

 

Hoe krijg ik betaald en wanneer?

Zodra er een tegoed van circa €20 openstaat, zullen wij dit uitbetalen en ontvang je een bericht van ons.

 

Kan ik mijn saldo zelf inzien?

Dat is op dit moment niet zelf online in te zien. Wel kun je alles inzien, als je een bezoek brengt in onze winkel. Een Whatsappje sturen kan ook: 06 - 22685154

 

Hoe lang bieden jullie de kleding aan?


In principe zullen wij het aanbieden tot de seizoenswisseling.

 

Hoe bepalen jullie de prijs?


Bij het bepalen van de prijs letten wij op de het merk, de staat, nieuwprijs en op vraag en aanbod.

Onze prijzen liggen hoger dan op online verkoopsites. Onze klanten zijn bereid dit te betalen omdat zij precies zien, wat zij aanschaffen.

 

Hoe selecteren jullie?


Wij letten bij het selecteren op de volgende punten:

 

  • Is het schoon, fris, vlekvrij en indien nodig gestreken?
  • Is het passend bij het seizoen en is het van deze tijd?
  • Past het in ons assortiment?
  • Is het geen kleding van de 'fast-fashion'- industrie

 

Wat is jullie huidige goede doel?


Wij steunen regelmatig een ander goed doel. Wij hebben uitvoerig onderzoek gedaan naar deze doelen en met eigen ogen gezien, dat de kleding ook daadwerkelijk goed terecht komt en op de eindbestemming aankomt.

Voor meer informatie over de gekozen goede doelen verwijzen wij je naar onze social media pagina of het kopjes ‘goede doelen’ op onze website.

 

Waarom nemen jullie geen goedkopere merken in?


Achter de leuke kleding van de 'fast-fashion' ketens schuilt ook een hoop ellende voor mens en natuur. Wanneer wij niet een passende prijs betalen voor een kledingstuk, gaat dit helaas ten koste van de arbeidsomstandigheden waarin de kleding gemaakt wordt, het inwinnen en dumpen van grondstoffen en uiteindelijk dus ook onze aarde. Wij willen dit niet stimuleren. Wij willen juist gaan voor duurzaamheid en de goede kleding een nieuw leven geven, zodat er geen nieuwe grondstoffen gebruikt hoeven te worden. Zo is iedereen blij.

 

Ik zie niet al mijn kleding online?

 

We plaatsen niet alle items in de webshop. Het kan dus heel goed zijn, dat je niet al jouw kleding in de webshop ziet. De rest van de kleding hangt dan in onze fysieke winkel.

 


PS: Vergeet ons niet te volgen op social media voor alle updates en acties.

 

Heb je een andere vraag?