Hi, leuk dat je onze website alvast bezoekt. Er wordt nog hard gewerkt om de webshop uit te breiden. Ben je ergens naar op zoek? Laat het ons gerust weten.

De naam

Wij werken hard om te zorgen dat iedereen heerlijk bij ons kan shoppen. Het verkopen van tweedehandskleding is heel erg bewerkelijk. Alvorens de kleding in de winkel hangt, zijn wij er ontzettend druk mee geweest. De combinatie webshop en fysieke winkel maakt het nog bewerkelijker. We hebben natuurlijk van elk item maar 1 exemplaar. Zo komen we ook uit de op de naam La Nada.

 

De naam La Nada is ontstaan na een zoveelste brainstormsessie. De opmerking viel dat we niks zouden overhouden en daar ging het woord 'niks' door de brainstormsessie. We speelden met noppes, niks, nada etc. Nada klonk leuk maar niet chique genoeg. Ah fijn we speelden verder met woorden en het was een leuke avond. De naam La Nada is blijven hangen. 

 

Nada
1) Deel van canada 2) Geen enkel ding 3) Krachtige ontkenning 4) Niet (spaans) 5) Niets 6) Niets (sp.) 7) Niets (spaans) 8) Niks (sp.) 9) Plaats in de Verenigde Staten

 

Een uit de hand gelopen hobby is nu het nastreven van onze droom geworden. Wij willen daarom blijven groeien en verbeteren, elke dag!