Hi, leuk dat je onze website alvast bezoekt. Er wordt nog hard gewerkt om de webshop uit te breiden. Ben je ergens naar op zoek? Laat het ons gerust weten.

Actuele situatie

 

Mijn zusje Tessa heeft besloten om helemaal te stoppen. Zij zal nog tot het einde van het jaar op zaterdag in de winkel staan.  Daarna mag deze leuke plek opgevuld gaan worden. Ken of ben jij iemand, die interesse heeft? Laat het me weten!

De andere uitdaging ligt in de openingstijden en de zeer beperkte beschikbare kinderopvang. Ik probeer zoveel mogelijk geopend te zijn maar helaas kan ik momenteel niet voldoen aan de standaard openingstijden. 

Na dus opnieuw flink wat tegenslagen, is de wind nu wat gaan draaien.
Ik wil iedereen bedanken, voor het meedenken, de support, begrip, hulp en vooral het in laten zien, dat jullie allemaal zo ontzettend blij zijn met mijn winkeltje op Emiclaer.

In deze bizarre, onzekere tijd, liggen er behoorlijk wat uitdagingen om door te kunnen. 
Ik ben strijdbaar en ik hoop jullie allemaal binnenkort weer te zien.

Als laatste..

 

Reminder: Shop zoveel mogelijk lokaal, winkeliers hebben jullie nodig! 

 

Liefs, 

 

Wendy

 

 

 

 

Wie zijn wij en wat doen wij?

 

Wij zijn twee zusjes Wendy & Tessa. Vanaf de zolder zijn wij begonnen met het verkopen van tweedehandskinderkleding. Na een korte succesvolle proefronde op Emiclaerhof op een pop up locatie eind 2020 hebben wij nu definitief onze winkel geopend op De Beurs 17 in Amersfoort. De winkel bestaat uit twee delen. Via de conceptstore, waar wij duurzame en bijzondere cadeautjes, samples en outlet kleding van maat 50 tot en met maat 140 verkopen, loop je door naar achter, waar je je bevindt in onze tweedehandsshop.

Zowel het aanbod als de prijzen variëren in de conceptstore. Dit hangt af van de partijen die wij inkopen en welke samenwerkingen wij op dat moment hebben. Je weet dus, net als bij tweedehands shoppen, nog niet wat je aan zult treffen.

Achter vele accessoires die wij verkopen, zit een verhaal. Een lokale ondernemer, een mom owned business, een sociale werkplaats etc. Wij vertellen hier graag over! Wij zoeken altijd naar bijzondere cadeautjes en bieden deze dan ook tijdelijk aan. Zo weet je zeker, dat je iets bijzonders geeft. Hoewel het concept omtrent de tweedehandskleding is gewijzigd, nemen wij deze nog steeds in. Bovenin het menu vind je hier alle informatie over.

Kortom, genoeg keuze voor elke portemonnee en wanneer je bij La Nada iets koopt, heb je hoe dan ook bijgedragen aan een stukje duurzaamheid. 

 

Enne….Wij hopen natuurlijk dat iedereen iets minder online zal bestellen en meer lokaal zal shoppen. 


Liefs,
Wendy & Tessa